Izdelki iz domačije Knez so kakovostni izdelki, ki so posebnost na slovenskem tržišču, saj so osnovani na posebej izbranih vrstah.Na domačiji Knez rastejo nasadi oljk, kakijev, artičok, smokev ter še nekatero drugo sadje in zelenjava.
Mikroklima Strunjana, idealna sončna pobočja z bogatimi tlemi , ki odražajo ostanke morja in solin, dajejo pridelkom poseben ton.
Spremenljive vremenske razmere pa se odražajo tudi v končnih izdelkih. Kmetija proizvaja izdelke, kot jih ponudi narava, saj delo v sožitju z naravo rodi najlepše in najboljše plodove.
Zahvaljujemo se vam za obisk te strani in vas vabimo na domačijo Knez v Strunjan!


Zaščitite in pomladite svojo kožo. Izberite naravno pridelano kozmetiko Knez, ki vsebuje le najboljše lokalne sestavine. 


Kakijevo mazilo – V Strunjanu pridelan kaki.
Primer uporabe: Veliko delate z rokami? Ste v stalnem stiku z ljudmi? Ste občutljivi na mraz in nizko vlažnost? Vzemite posodico kakijevega mazila s seboj v službo in ga nekajkrat dnevno vtrite v roke.

Artičokina krema – Strunjanske artičoke.
Primer uporabe:Ste pogosto utrujeni? Se po službi, po turobnem dnevu ali po uri napornega treninga radi sprostite pod tušem? Po tuširanju uporabite večnamensko kremo iz artičok. Vaša koža bo z njo dobila vse potrebne hranilne snovi, osvežujoč vonj pa vas bo hkrati sprostil in navdal z valom energije.

Oljčni piling – Oljka.
Rastlina, brez katere ni mogoče govoriti o Strunjanu. Domačini plodove oljk uporabljamo v vseh delih našega življenja. Od zdaj naprej tudi kot izvrsten, 100% naraven piling za obraz.

Primer uporabe:Kot zamenjava za agresivne mineralne ali umetne pilinge, ki lahko poškodujejo kožo. Mikronizirane oljčne koščice so organskega izvora zato učinkovito vežejo nase delce umazanije in odmrle kožne celice.

Artičokin čaj z zelišči
Knezov domači čaj za žolč, jetra, boljšo prebavo.

DRUŽINSKA TRADICIJA

Ob večdesetletni družinski tradiciji pridelujemo  kakovostna oljčna olja, naravno kozmetiko, vložene oljke in druge domače dobrote.

Oglejte si tekočo ponudbo na našem spletu ali nas pokličite za več informacij.

POVEZAVE

Email

sledite nam!

Copyright © 2022. All Rights Reserved.