Studio 10 je celovito opremljen in ima skupno teraso in vrt, kjer boste lahko uživali v senci oljk , ali greli s sončnimi žarki. Na razpolago ima klima napravo, TV in Wi-Fi. mini kuhinjo, Sestava studia: vhod, kopalnica s tušem, posteljo 190×180 mini kuhinjo in jedilno mizo,. Kuhinja ima pripadajočo opremo za pripravo in serviranje … Read More "Studio 10, 2 osebe"
From $0.0 Night
see detail
APP-Studio 1 je celovito opremljen in ima teraso , kjer se boste lahko greli z dopoldanskimi sončnimi žarki. Na razpolago ima  klima napravo, SAT TV in Wi-Fi. V kuhinji, v sobi je kavč, ki se ga lahko uporabi za dodatno posteljo za eno osebo. Sestava apartmaja: vhod, kopalnica s tušem, soba z kuhinjo in jedilno mizo, terasa. Kuhinja … Read More "Studio 1, 2+1 osebe"
From $0.0 Night
see detail
Apartman 2 je celovito opremljen in ima teraso , kjer se boste lahko greli z dopoldanskimi sončnimi žarki. Na razpolago ima  klima napravo, SAT TV in Wi-Fi. V kuhinji, v sobi je kavč, ki se ga lahko uporabi za dodatno posteljo za eno osebo. Sestava apartmaja: vhod, kuhinjo in jedilno mizo, kopalnica s tušem, soba z dodatnim ležiščem … Read More "APP 2, 2+1 osebe"
From $0.0 Night
see detail
APP 3 je celovito opremljen in ima teraso , kjer se boste lahko greli z dopoldanskimi sončnimi žarki. Na razpolago ima  klima napravo, SAT TV in Wi-Fi. Sestava apartmaja: vhod, kuhinja , kopalnica s tušem, 2 sobi terasa z jedino mizo. Kuhinja ima pripadajočo opremo za pripravo in serviranje jedi in pijače. Pogled ima proti vshodu na njive in … Read More "APP 3 – 4 osebe"
From $0.0 Night
see detail

POVEZAVE

Email

sledite nam!

Copyright © 2022. All Rights Reserved.