STUDIO 10 je celovito opremljen in ima skupno teraso in vrt, kjer boste lahko uživali v senci oljk  ali greli s sončnimi žarki. Na razpolago ima klima napravo, TV in Wi-Fi, mini kuhinjo, Sestava studia: vhod, kopalnica s tušem, postelja 190×180 mini kuhinj in jedilna miza. Kuhinja ima pripadajočo opremo za pripravo in serviranje jedi … Read More "STUDIO 10 – 1 oseba"
From $0.0 Night
see detail
APARTMA – STUDIO 1 je celovito opremljen in ima teraso, kjer se boste lahko greli z dopoldanskimi sončnimi žarki. Na razpolago ima  klima napravo, SAT TV in Wi-Fi. Ptostoru se nahaja kuhinja, v sobi je kavč, ki se ga lahko uporabi za dodatno posteljo za eno osebo, eventualno dve osebi. Sestava apartmaja: vhod, kopalnica s … Read More "STUDIO 1 – 2+1 oseba"
From $0.0 Night
see detail
APARTMA 2 je celovito opremljen in ima teraso, kjer se boste lahko greli z dopoldanskimi sončnimi žarki. Na razpolago ima klima napravo, SAT TV in Wi-Fi. V sobi je zakonska postelja in enojen kavč, ki se ga lahko uporabi za dodatno posteljo za eno osebo. Sestava apartmaja: vhod s kuhinjo in jedilno mizo, kopalnica s … Read More "APP 2 – 2+1 osebe"
From $0.0 Night
see detail
APARTMA 3 je celovito opremljen in ima teraso, kjer se boste lahko greli z dopoldanskimi sončnimi žarki. Na razpolago ima  klima napravo, SAT TV in Wi-Fi. Sestava apartmaja: vhod, kuhinja, kopalnica s tušem. 2 sobi: v eni je zakonska postelja, miza, v drugi je zakonska postelja in dodatni enojno ležišče in miza. Terasa z zunanjo … Read More "APP 3 – 4 osebe"
From $0.0 Night
see detail

POVEZAVE

Email

sledite nam!

Copyright © 2022. All Rights Reserved.